Tak til alle der har givet kommentarer til nybyggeriet på vandtårnsgrunden !

Når man fem timer efter at historien er lagt på netavisen kan konstatere, at næsten to tusind har været inde læse og mange har kommenteret, så kan vi som lokalt medie kun række armene i vejret og være glade.

               

Grunden til at vi bragte artiklen er, at vi regelmæssigt siden man gik i gang med byggeriet har bragt billeder, så de læsere der ikke lige bor i nærheden kan følge lidt med. En del har faktisk bedt os om det.

Vi kan ligeså godt slå fast med det samme at omkring 90 procent har en mening om artiklen og dens indhold, mens 10 procent har en anden. Og så er der nogen, der mener, at artiklen er tarvelig, og og at det er dårlig journalistik. Jamen læser man artiklen igennem, så er der ikke noget angreb på hverken spejderne, deres kommende opholdssted eller andet. Vi bringer blot et aktuelt billede og kommenterer det. Tilmed udtrykker vi håb om, at flere vil have glæde af byggeriet end det modsatte.

Desværre har det udløst en livlig debat, hvor enkelte dog går langt over stregen. Vi vil igen henvise til det aktuelle billede og den tekst som følger med. Intet af det kan da støde nogen, med mindre man selv vil.

Det skulle da glæde os meget, om vi til sidst kan bringe det færdige resultat med flotte billeder og lade os begejstre over spejderborgens endelige udseende.

Ingen behøver at drøfte selve huset mere. Det står snart færdigt – og der bliver det stående for fremtiden.