The Beatles - POP 10 - husk at fremhæve næste deltager

Jeg er af min gode ven René Taagehøj blevet opfordret til at lægge 10 covers på FB. Fra LP`er, der har haft betydning i livet, og som jeg altid har holdt af. Et cover om dagen og uden øvrige kommentarer – den kan jeg garanteret ikke overholde !! Og så sku´ man samtidigt opfordre en af sine FB venner til, at gøre det samme! Så jeg opfordrer James Rasmussen som den næste, og lægger mit syvende cover op. Det er med en gruppe, jeg naturligvis ikke kan komme uden om. Jeg elskede Beatles, og den dag i dag kan jeg stadig synge med på alle deres kendte. De var revolutionen, da jeg bare var 15 år og netop begyndt at anmelde grammofonplader. Hver gang en ny Beatles plade kom på gaden, var et stort øjeblik. Ynder stadig med stor fornøjelse at lytte til deres mange ørehængere og glade musik.