The Shadows - POP 7 - husk at fremhæve næste deltager

Jeg er af min gode ven René Taagehøj blevet opfordret til at lægge 10 covers på FB. Fra LP`er, der har haft betydning i livet, og som jeg altid har holdt af. Et cover om dagen og uden øvrige kommentarer – den kan jeg garanteret ikke overholde !! Og så sku´ man samtidigt opfordre en af sine FB venner til, at gøre det samme! Så jeg opfordrer Jerry Ritz som den næste, og lægger mit sjette cover op. De fem første har været med solister, nu er det gruppernes tur. Min ubetinget yndlingsgruppe nr. 1 er og har altid været The Shadows. Hver gang der har været “afskedskoncert” med dem, har jeg troligt været til stede og siddet med tårer i øjnene. Hank Marvin er min favorit – og to af de udødelige er “Wonderful Land” og “Sleep Walk”, som sender alle tanker tilbage til ungdommen.