Thomas Ibsen er årets sportsnavn 2023 i 2700 Brønshøj

Mærkeligt nok har Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen aldrig modtaget nogen som helst offentlig anerkendelse for det kæmpe vigtige arbejde, han gør i den gamle storklub. Han er ganske enkelt midt- og holdepunktet hos de sortgule, og det har han faktisk været i flere år. 

Her er Thomas Ibsen i en af hans mange funktioner gennem tiden – at overrække en tipspræmie til en af klubbens tidligere sponsorer Henrik Jacobsen, Suzuki Bellahøj.

For dem der kender BB inde fra, er Ibsens rækkevidde enorm. Han overkommer det helt utrolige. Det gælder alt lige fra at hente spillere til divisionsholdet, holde restauranten i klubhuset kørende, hjælpe ved adskillige arrangementer, ja vi kunne såmænd lave en liste over hans enorme arbejde.

2700-netavisen uddelte for nogle år siden sportspriser, men det var, når man havde oplagte emner til at modtage dem. Det har det skortet lidt på de seneste år. Historisk set var det Husumbladet i sin tid, der i samarbejde med Brønshøj-Husum Forenede Sportsklubber lavede en årlig uddeling af priser til årets idrætspræstation og årets idrætsleder. En uddeling som faktisk blev ikonisk, og hvor talrige kendte lokale sportsfolk er blevet hædret.

Det er anderledes i dag, hvor uddelingen er væsentlig skrumpet. Hverken Husumbladet eller de forenede sportsklubber eksisterer mere. Det skal tilføjes, at efter Husumbladet fusionerede med Brønshøj-Husum Avis, var det sidstnævnte, der kørte showet. En prisuddeling trak stort set alle de lokale klubber til selve uddelingen, som gik lige fra bladets redaktion til Bikubens lokaler ved Brønshøj Torv, Arbejdernes Landsbank og senest Grøndal MultiCenter. Det var en stor begivenhed.

Selv på banen boltrer Brønshøjs sportschef sig. (Foto: Thomas Løser)

At kunne kåre Thomas Ibsen til Årets Sportsnavn 2023 er noget, vi på netavisen er glade for. Han burde have haft prisen for længst. Og med den opmuntring håber vi, den inkarnerede og dygtige Brønshøj-mand bliver i nogle år endnu. Det er svært at se, hvordan de sortgule skal kunne klare sig uden hans nærmest blæksprutte lignende indsats. Selv hans familie lægger mange kræfter i BB !

Bo Henriksen: Han fortjener et klap på skulderen

Netavisen har været i forbindelse med Brønshøjs tidligere succestræner Bo Henriksen, som nu slår sine folder i den bedste række i Schweiz, og vi fortalte ham, at Thomas Ibsen ville få prisen. – Han fortjener et stort klap på skulderen i betragtning af alt det, han overkommer i BB, sagde Bo Henriksen. – Jeg holder utrolig meget af Ibsen, og når en mand brænder så meget for sin klub, så skal han også påskønnes. For øvrigt følger jeg stadig BB og krydser fingre for, at klubben vender tilbage til divisionsfodbold til sommer. Hils alle i Brønshøj,  slutter Bo Henriksen.

Thomas Ibsen vil modtage sin pris i løbet af januar.

                                                 

Det skal lige tilføjes, at Ibsen i 2016 modtog Drabantprisen, som her overrækkes af BB’s daværende formand Jan Juul.