Tillykke til Brønshøj-Husums vidunderdreng med stor pris

Det er simpelthen imponerende, hvad Brønshøj drengen Silas Holst har præsteret de seneste ti år. Fra debutsejren i Vild med Dans og til i dag, har han udviklet sig helt fantastisk i den danske showverden, og den foreløbige kulmination kom forleden, da han i Odense modtog den fornemme Årets Reumertpris for sit flotte skuespil i musicalen Kinky Boots på Det Ny Teater, hvor han spiller dragqueen’en Lola.

Silas Holst med den flotte statuette, som nu får sin plads i hjemmet i Husum

Vi kan ikke betegne Silas som andet end en vidunderdreng, for alle de udfordringer han indtil videre har kastet sig ud i er lykkedes. Ganske enkelt. Det er ikke bare blevet ved deltagelsen i Vild med Dans. Nuvel det var starten på det hele, men sidenhen har Silas bl.a. deltaget ved det danske melodi grandprix, han har med stor succes lavet revy samt været med i flere musicals.

Sådan så det ud, da det blev bekendtgjort, at Årets reumertpris gik til Silas Holst

Og fælles for disse opgaver har været, at han er sluppet godt fra dem alle. Hvem havde for eksempel drømt om at superdanseren også kunne synge, være morsom og spille alvorlige roller ? Jo – Silas Holst kan det hele, og med den fornemme pris kan han virkelig føle sig velkommen i “det fine selskab”.

           

Her ses Silas Holst i rollen som Lola på Det Ny Teater, og som gav ham den fornemme Reumertpris.                  (Foto: Hasse Ferrold)

Midt i al succesen glæder Silas sig over sit domicil i Husum. Da det gamle blev solgt, kiggede han naturligvis efter mulige boliger andetsteds. Men, men – det blev Husum igen. Som han sagde til netavisen sidste år – jeg elsker at gå i de lokale butikker og få en snak med dem, man nu møder – eller bare hilse på. Det betyder meget for mig, og det gør, at jeg føler mig helt hjemme her.

Alle medier har haft fat Silas oven på succesen. Her er han i Go’aften Live på TV 2

Netavisen siger kæmpe TILLYKKE til vores lokale multitalent med Reumertprisen – det er fuldt fortjent !