To populære lokale klubformænd har meldt deres afgang her i foråret

Gode, trofaste, flittige og loyale klubformænd hænger ikke på træerne i dagens Danmark. Men de findes – og ikke mindst i 2700-Brønshøj ! Desværre sker der så bare det, at de efter mange års utrætteligt arbejde bliver trætte og ikke mener, de kan yde det ypperste som før. Derfor ønsker de at vige pladsen for nye og friske folk.

Det er selvfølgelig trist og ærgerligt for de klubber, der nu oplever det. 

Netavisen erfarede allerede i efteråret sidste år, at Husum Boldklubs populære og afholdte formand Johnny Nielsen ønskede at abdicere i marts måned efter klubbens generalforsamling. Det var der mange der reagerede overfor, ikke mindst fordi Johnny Nielsen har gjort et kæmpe stykke arbejde for Husum Boldklub.

I 2020 blev Johnny Nielsen kåret som årets formand af DBU København

Men de mange bump der er på vejen i et sådan job, er langt flere, end nogen forestiller sig. Som bekendt er Husum en klub under KBU, og når man er en brændende ildsjæl, løber man tit panden mod en mur. Det er f.eks. sker for Johnny Nielsen flere gange, og det er måske i virkeligheden en af årsagerne til, at han nu ønsker at takke af.

For en uges tid siden erfarede vi så, at IF Stadions formand gennem 30 år – Allan Juhl Jensen også ønsker at trække sig. Forståeligt nok når man ser, hvor længe han har siddet på posten, men heller ikke han bliver let at erstatte. Stadion spiller under DHF og klubformanden har sikkert rendt ind i lige så mange problemer, som førnævnte Johnny Nielsen.

En formand har mange jern i ilden. Her har Allan Juhl Jensen netop indgået en sponsoraftale med Bettina Wuust Lohse, Rema 1000 i Brønshøj.

Der skal rettes ind, og det har bestemt ikke været en dans på roser gennem tiden. Allan Juhl Jensen mener selv, han er kørt træt, og at det vil være fornuftigst for Stadion at finde en ny hærfører. Det kan så ske ved klubbens generalforsamling i maj måned.

To dygtige formænd siger altså farvel og tak. Det kan man kun beklage. Men de fortjener begge en kæmpe TAK og nogle gevaldige klap på skuldrene over mange års fortræffelig indsats.

Det er hermed givet.

Netavisen vil senere bringe en historie om de to personligheder, og om hvad der nu skal ske.