To sider af "Sportens ejendomsmægler" i Brønshøj

At kalde sig for “Sportens ejendomsmægler” har naturligvis sin forklaring. Kasper Agerbo Bech som er seneste skud blandt ejendomsmæglere i 2700-Brønshøj med RealMæglerne, fortæller her om baggrunden for titlen. – Ja for der er to sider af den, siger Kasper til netavisen. – For det første er jeg selv helt vild med sport – og efter min ankomst til bydelen, har jeg med det samme kastet mig over de lokale klubber. Og jeg følger dem med meget stor interesse.

Det vender jeg tilbage til.

 

Den anden side har mere direkte relation til mit erhverv. Det er nemlig en sport for mig at sælge boliger på de bedste betingelser. Huse og lejligheder og hvad der ellers kommer af udfordringer. Enhver vellykket handel er en sejr, og det går jeg efter hver gang. Det vigtige samspil på en fodbold- eller håndboldbane er det samme for mig som i en handel. Der skal være harmoni, god vilje og indstilling mellem køber – sælger og mægler. Og når det hele så er gået op i en højere enhed, skal alle kunne række armene i vejret og juble !

Men tilbage til de lokale klubber. Jeg kan jo følge deres kampe i netavisen, og lige nu er jeg meget opmærksom på, at Brønshøj ligger i toppen af Danmarksserien, Fix i bedste halvdel af Københavns Serie 2, Husum har problemer i bunden af Københavnsserien, og IF Stadion har fået en lidt skidt start på tilværelsen i håndboldens 2. division Øst. Men hver gang jeg kan konstatere, at de lokale klubber har vundet, så ryger humøret adskillige grader op. Jeg vil ind i mellem tillade mig at komme med en sports kommentar her i netavisen, og i det omfang jeg har mulighed for det, vil jeg selv forsøge at være til stede, når der spilles.