Vigtigt opgør på søndag i ECV-hallen

             

                          IF Stadion:  Gammel arvefjende kommer på besøg
Søndag eftermiddag tager vi imod af en af de seneste sæsoners arvefjender Næstved. Vi har i de seneste år spillet mange lige kampe efter drabelige dyster.
Næstved ser dog ikke ud til at have samme styrke som de seneste sæsoner, de har skiftet den del ud, og ligger i dag midt i 2. division med 4 points efter 5 kampe. De seneste opgør har givet et par store nederlag til de stærke andethold fra Ajax og Høj. Største profil og målsluger indtil nu har været stregspilleren Kaare Ravn Larsen, der har scoret mange mål i flere kampe i denne sæson.
Vi kommer selv med fin selvtillid efter kæmpesejren over Dalby i sidste weekend. Dog må vi også erkende, at Dalby ikke havde mange strenge at spille på, og at vi skal være mindst lige så skarpe i begge ender af banen for at sikre 2 points mod Næstved.
Det ser ud som om, skadeshelvedet lysner en smule i disse uger – det betyder blandt andet, at vi regner med at se Simon Lindholt i action for første gang i denne sæson. Derudover skal trænerteamet Jonas og Torben finde den rigtige opstilling i vores brede trup.
Efter Næstved kampen spiller vores 3 division herrer mod rækkens øjeblikkelige nummer 2 KSI. Efter vores fine 38-36 sejr over HK 73, Frederikssund sidste weekend, må det være et hold fuld af selvtillid, der kan byde topholdet op til dans.
Kom i EnergiCentret og støt drengene – boden er åben.