TREKANT er én af Brønshøj Vandtårns hidtil største og mest omfattende forestillinger

Fredag den 20. august er der en spændende premiere i Brønshøj Vandtårn.

TREKANT er en tværkunstnerisk forestilling, der undersøger spændingsfeltet mellem kropsforskrækkelse og hudsult; mellem hvad der frastøder, og hvad der drager os.

– Med premiere den 20. august er vi et hold af kunstnere, der sætter forestillingen TREKANT op. Forestillingen handler om spændingsfeltet mellem kropsforskrækkelse og hudsult og foregår i Brønshøj Vandtårns rå betonindre i perioden 20. – 28. august, fortæller visuel kunstner og projektleder: Mathias Løvgreen.
– Medvirkende er blandt andre den internationalt anerkendte koreograf Sebastian Kloborg, der senest har modtaget Kronprinseparrets Stjernedryspris, kropsperformere fra det feministiske produktionsselskab Bedside Production og Danmarks eneste internationalt konkurrerende MMA-Fighter, Nicolas Dalby pointerer projektlederen og fortsætter:
– Forestillingen er én af Brønshøj Vandtårns hidtil største og mest omfattende forestillinger. Samtidig er den lokalt forankret og støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Fire kropsperformere dissekeres og danner udgangspunkt for undersøgelsen i Brønshøj Vandtårns barske indre. Vi ser deres skiftende kroptemperaturer gennem termografisk video, hører vejrtrækninger og kroppens lyde fra vandtårnets søjler og ser deres blod, spyt og sved som mikroorganismer i overdimensionerede petriglas. Til sidst samles kroppene i indelukkede bokse, hvor vi kan studere dem som hele mennesker slutter Mathias Løvgreen.

 

De fire kroppe og deres afsondringer tilhører en balletdanser, en MMA-fighter, en Drag Queen og en Dominatrix, der alle søger at udfordre vores forhold til kroppens grænser, udseende og funktioner.

TREKANT er iværksat af visuel kunstner Mathias Løvgreen, der også har skabt videoværkerne. Kropsperformerne instrueres af koreograf Sebastian Kloborg, og lyduniverset er skabt af lydkunstner Alexander Clerici. Kropsperformerne er alle professionelle udøvere af deres form og halvdelen har tilknytning til det feministiske produktionsselskab Bedside Productions.

Forestilling af Mathias Løvgreen

Drag Queen: Proxy
Balletdanser: Diana Cuni
MMA-Fighter: Nicolas Dalby
Pro Dominatrix: Cherry Velour

Koreograf: Sebastian Kloborg
Lydkunstner: Alexander Clerici
Visuel kunstner og projektleder: Mathias Løvgreen
Producent: Peter William Friberg Larsen

OBS: Vandtårnet er ikke opvarmet – husk varmt tøj.

Projektet er støttet af Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Kultur N, Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Københavns Scenekunstudvalg.

De tre første forestillinger af TREKANT opføres i partnerskab med WorldPride 2021

Fredag 20. august kl. 19.00 – 21.10
Lørdag 21. august kl. 14.00 – 16.10
Søndag 22. august kl. 14.00 – 16.10
Torsdag 26. august kl. 19.00 – 21.10
Fredag 27. august kl. 19.00 – 21.10
Lørdag 28. august kl. 14.00 – 16.10

Varighed: 50 minutter – indgang hvert 20. minut

Følg og deltag i eventet på Facebook