Tro det eller ej - Bodenhoffs Bageri fylder 60 år den 1. august

Der er næppe tvivl om, at Bodenhoffs Bageri er det mest kendte af slagsen i hele lokalområdet med domicil beliggende gennem mange, mange år på hjørnet af Bellahøjvej og Næsbyholmvej. Men siden ægteparret Hanne og Steen Bodenhoff i sin tid åbnede den første butik på Gammel Køge Landevej i Hvidovre og så senere kom til Bellahøjvej, er der unægtelig sket noget. I dag har Bodenhoff Bageri ganske enkelt udviklet sig til at være landets største familieejede bageri.

Bodenhoff dynastiet ses her samlet i tre generationer. Fra venstre Amanda, Charlotte, Steen, Christian og lille Alfred..

Vi skal tilbage til 1. august 1963, hvor ægteparret Bodenhoff startede eventyret i Hvidovre med deres første  bagerbutik på Gammel Køge Landevej. Her lå man i fem år, hvorefter turen gik til Bellahøjvej, hvor butikken ligger den dag i dag.

Sidste år kunne Steen Bodenhoff fejre sin 80 års fødselsdag, og der kunne han med en vis sindsro og glæde se på den fantastiske udvikling firmaet har taget. Generationsskiftet skete på et godt tidspunkt, og lykkeligvis med børnene Charlotte og Christian som meget interesserede arvetagere. Christian kom i 1983 i lære som bager under sin far og kan dermed fejre sit 40 års jubilæum samtidig med firmaets 60. Charlotte startede i 1987 som bogholder, og sammen driver de to Bodenhoff Bageri i dag.

På dette kendte hjørne i lokalområdet har Bodenhoff ligget i 55 år. Billedet blev taget i denne uge.

At man på 60 års dagen kan konstatere, at firmaet har vokset sig så stort, havde ingen vist forestillet sig i 1963. Fra at have blot en enkelt butik, har man i jubilæumsåret hele 10, og fra af være fire ansatte, så har man i dag 305 medarbejdere. Men det stopper skam ikke her. Fremtiden ser spændende ud for Bodenhoff, der har planer om flere butikker det kommende år, og som netop har ansat Allan Agerholm (formand for Parken Sport- og Entertainment) som ny bestyrelsesformand. Han skal være med til at sikre Bodenhoff en god og sikker fremtid sammen med familien og Christians datter, Amanda Bodenhoff, som startede fuld tid i ledelsen i firmaet i 2020.

Her et glimt fra et af kræmmermarkederne i sin tid. Den store bagermester i en yngre udgave.

Ser man tilbage i tiden, så har Steen Bodenhoff sammen med fru Hanne altid markeret sig på festligste vis rent lokalt. Ikke mindst til de gode gamle kræmmermarkeder på Bellahøj. Dengang der kun fandtes et – nemlig markedet i september. Her havde Bodenhoffs Bageri traditionen tro hvert år et telt, hvor fra der blev serveret frisk kaffe, masser af brød og kager. Og det var også Bodenhoff, der var primus motor for den afsluttende kræmmerfest. Der er ingen tvivl om, at mange husker de glade dage på Bellahøjmarken.

Ellers har Bodenhoffs Bageri gennem flere år støttet bl.a. Brønshøj Boldklub. Ja vi kunne nævne mange andre ting, man har været involveret i, og nu kan man altså fejre 60 års jubilæum.

Netavisen ønsker stort TILLYKKE med det flotte jubilæum.