Trods svingende resultater er humøret højt hos de blåhvide i Husum

Her ses formand Johnny Nielsen, Kasper Bilde fra Sportsstore og klubbens kasserer Michael Schou

Husums sæson i Danmarksserien har ikke været den store succes, selvom de blåhvide ind i mellem overrasker. Men det er gode lærepenge for de unge løver, så selvom det hedder Københavnsserien snart igen, så er humøret højt. Og det skyldes, at det for det første er lykkedes for klubben at skrive en to årig sponsorkontrakt til førsteholdet med Borvang Holding ApS og Pub Lord Nilsson. Noget man både er lykkelige for og ikke mindst stolte over – at der er så gode støtter, som vil bakke op om de lokale klubber.

Sammen med to andre tiltag, har de blåhvide fuld gang i Klub Husum og Klub Husum Erhverv, og det udvikler sig positivt hver dag. Men man ønsker naturligvis, at endnu flere vil være med.

Og som om det ikke er nok, så har klubben pr. 1. juli i år lavet en ny kontrakt tøj kontrakt med PUMA, og denne er skrevet foreløbig for tre år. Samtidigt har man forlænget kontrakten med Sportsstore, da det jo også er vigtigt for Husum at støtte op om de lokale handlende. Og i mange år har man haft et super samarbejde med Steen & Bilde fra den populære sportsbutik i Brønshøj.

Så til trods for Corona-krise eller ej, så arbejder bestyrelsen og sponsorudvalget i Husum stadig benhårdt for at få det hele til at hænge sammen.

netavisen lørdag den 1. maj 2021