Uafgjorte kampe er ikke nok - BB spillede 0-0 ude mod Marienlyst

Det må vi bare se i øjnene. Med det felt der ligger, skal BB helst hente tre point i hver kamp, ellers sakker de sortgule pludselig bagud i kapløbet om oprykningen. Her lagde Brønshøj jo ud med nul point i slutspillet, mens tre andre klubber havde tre point med over. Så det var et skuffende resultat, der blev hentet hjem fra Marienlyst. 0-0 giver som bekendt et enkelt point, men en trøst kan så være, at et af de tre hold med tre point netop var Marienlyst.

For de mange BB-fans der var med bus til Odense, var kampen en skuffelse. Ingen af holdene spillede særlig godt, og så blev der delt tre gule kort ud – her af to til BB – nemlig til Mathias Veltz og Casper Neerborg.

Lørdag den 15. marts kl. 14 får BB besøg af Ringkøbing, og her bør ligge tre sikre point.

Dette skriver Brønshøj selv om kampen:

Svær start

Tekst: Christian Haslund / foto: Thomas Løser

Det blev lige så svært, som vi havde spået, da det endte 0-0 ude mod fynske Marienlyst. Vi spillede ikke vores bedste kamp, men kan være tilfredse med at komme hjem fra Fyn med et point.

Dagens mand i skysovs – Lucas Chang-Andersen klarer er nærgående forsøg

Det begyndte rodet for begge hold, men langsomt begyndte hjemmeholdet at finde deres spil. Dette gav dem flere muligheder, bl.a. til Diar Hamza Ali og Kristian Weber. Men begge gange fik debutanten i målet, Lucas Chang-Andersen, reddet.

Overliggeren i vejen

Generelt var Marienlyst hurtigere på bolden og hurtigere over andenboldene. Vi fik dog efterhånden lidt bedre fat, uden at det blev prangende. Men et par forsøg kom vi da frem til i løbet af 1. halvleg.

På en omstilling endte bolden hos Mathias Veltz, men han hamrede kuglen på overliggeren. Senere var der en friløber til Veltz, men her kom Marienlysts målmand stærkt ud af sit mål. Dette var vores bedste og stort set eneste chance i kampen.

Få chancer

Vi kom bedre ud til 2. halvleg, og efter ti minutter testede Nicholas Marfelt keeperen, som kun kunne halvklare. Ti minutter senere i den anden ende blev Chang testet i målet, da Diar Hamza Ali forsøgte at dreje bolden over i lange hjørne. Men i flyvende stil fik Chang skubbet bolden ud til hjørne.

Veltz med en farlig friløber

Men ellers var 2. halvleg en chancefattig affære, og samlet set var det en typisk åbningskamp. Ingen af holdene ville blotte sig og der var utrolig mange pause i spillet pga. småfrispark.

Debut-keeper: Dejligt med clean sheet

I løbet af kampen var der debut til fem spillere. Sebastian Weber og Julius Hamburger-Toft blev skiftet ind, mens Lukas Kiilerich, Oliver Carrara og Lucas Chang-Andersen startede inde. Vi fik en snak med sidstnævnte efter kampen.

Hvor tilfreds er du med kampens resultat?

– Man er jo aldrig tilfreds med et point. Men vi holder nullet i min første kamp og dejligt med et clean sheet, siger Lucas.

Næste uge møder I Ringkøbing. Hvad er dine forventninger til den kamp?

Vi skal ud at jagte tre point. Det er første kamp på hjemmebane, og forhåbentlig kommer der nogle fans. Dem vil vi gerne vise, hvad vi kan og skaffe dem tre point, slutter målmanden.

Efter kampen blev Lucas Chang-Andersen også kåret til kampens spiller af fansene.

Oprykningsspillet i fuld gang

Fire andre hold i oprykningsspillet har også været i aktion lørdag. Holbæk og Odder spillede 2-2 efter en overtidsscoring af hjemmeholdets Mikkel Jensen. Vejgaard levede op til favoritværdigheden og tog en 2-0 sejr hjemme mod Frederikssund.

I morgen tager Avarta imod Ringkøbing. Netop Ringkøbing er vores næste modstander, når de gæster Tingbjerg Ground lørdag den 25. marts kl. 14.