Ubehagelig overraskelse for Stadion - skal have ny træner på værst tænkelige tidspunkt

Lige som IF Stadion er ved at være i gang med forberedelserne til kommende sæson og netop har fået tilknyttet Martin Hummelgaard som ny assistenttræner, så har klubbens cheftræner Anders Larsen meddelt, at han med øjebliks varsel skifter over til konkurrenten TIK Tåstrup. 

At det så lige er den klub, Stadion forhindrede i at rykke op i 1. division på sidste spilledag, er tankevækkende. Men sådanne ting kan altså også forekomme i håndboldens 2. division, og lige nu er vores lokale klub så på jagt efter en ny cheftræner.

Den 28. marts kunne bestyrelsen i Stadion ellers meddele følgende:

Cheftræneren forlænger
IF Stadion kan hermed annoncere, at vi har forlænget vores aftale med cheftræner Anders Larsen. Den nye aftale strækker sig over den kommende sæson 2023/2024, og klubben og holdet ser frem til at fortsætte det succesfulde samarbejde med Anders Larsen i spidsen.

Og så hurtigt kan det altså gå. Vi har talt med Stadions formand Allan Juhl Jensen, og han lagde bestemt ikke skjul på sin skuffelse.

           Allan Juhl Jensen: Vi er sure og skuffede

– Vi er både sure og skuffede over det her, siger han. – Så sent som få dage før, havde Anders Larsen en samtale med folkene bag divisionsholdet omkring den kommende sæson, og her var ikke skyggen af andet end optimisme og lyst til at give den en skalle. Men vi gider ikke gå videre med det. Når man kan handle som i dette tilfælde, er man ikke værd at samle på. Så lige nu er vi i fuld gang med at finde en ny mand på posten, og det håber vi snart at kunne meddele, slutter formanden.

Stadion vil stadig arbejde på at præge toppen af 2. division pulje 3 og vil prøve at finde de sidste procenter som har manglet, for at komme op i det forjættede land 1. division.