Vejdirektoratet går videre med renovering af Frederikssundsvejstunnelen

Arbejdet med at beskytte betonen i tunnelen mod nedsivende vand fortsætter i 2023, og trafikanterne i krydset Utterslevvej / Hareskovvej ved Bellahøj må væbne sig med tålmodighed fra tirsdag 18. april.

Arbejdet med Frederikssundsvejstunnelen berører blandt andet trafikanterne i krydset Utterslevvej / Hareskovvej. Foto: Vejdirektoratet.

I 2022 indledte Vejdirektoratet et længerevarende arbejde med at skifte det isoleringslag ved Frederikssundsvejstunnelen, der beskytter tunnelens beton mod nedsivende vand. Efter en vinterpause er Vejdirektoratets entreprenør klar til at tage fat på arbejdet igen.

Arbejdet begynder tirsdag 18. april.

Trafikalt betyder arbejdet, at trafikanterne i krydset Utterslevvej / Hareskovvej kun kan passere i et spor i hver retning på Utterslevvej, mens Hareskovvej lokalt bliver totalspærret for biltrafik. Bilister bliver ledt over Frederikssundsvej i forbindelse med den anviste omkørselsrute. På Utterslevvej vil der blive ensrettet fra Hareskovvej mod Frederikssundsvej i den første etape.

De trafikale restriktioner forventes at blive fjernet med udgangen af september måned og hele entreprisen forventes at være afsluttet med udgangen af oktober måned 2023.

Arbejdet vil fortrinsvis foregå i dagtimerne med enkelte natlukninger af tunnelen.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og de nærmeste naboer til arbejdet.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på trafikinfo.dk