Vi har fået ny fungerende overborgmester efter Frank Jensens exit

Der er i sandhed stor dramatik indenfor dansk politik i øjeblikket. Alt sammen startet af Sofie Lindes historie fra hendes yngre dage, som hun fortalte på TV2 Zulu. Ingen skal få os til at tro på, at hun havde forestillet sig det, som er sket lige siden.

         

Det er jo gået helt amok, og foreløbig har det så kostet to markante politikere karrieren. Mandag meddelte overborgmester Frank Jensen, at han træder tilbage, og for en uges tid siden gik Morten Østergaard af som leder af De Radikale. I begge tilfælde for dumheder de havde begået for adskillige år tilbage ved festlige lejligheder og i påvirket tilstand, og som de tilsyneladende ikke havde lært meget af siden. Det har kostet dyrt i dag !

Lars Weiss (S) fra Borgerrepræsentationen i København bliver fungerende overborgmester indtil kommunalvalget til næste år.

Med hensyn til Frank Jensen, ja så kan undertegnede både som tidligere redaktør og udgiver af Brønshøj-Husum Avis og nu 2700-netavisen fastslå, at samarbejdet med overborgmesteren altid har fungeret upåklageligt. Det var også undertegnede, der i sin tid gav Frank Jensen en længere rundtur i Brønshøj, for at han kunne lære de mest kendte steder at kende, da han lige var tiltrådt. Samme tur fik Ritt Bjerregaard for øvrigt også, da hun lige var blevet overborgmester.

Vi fløjter ikke just af fryd oven på det her. Det er ganske enkelt trist. Der er meget, denne lavine trækker med sig.

Flemming Antony