Vildt drama og ny målfest i Tingbjerg, da Brønshøj besejrede GVI med 4-3

Vil man se mange mål og opleve både fortvivlelse og jubel, så kan det anbefales at tage på Tingbjerg Ground, når Brønshøj spiller. Således også i dag hvor GVI var på besøg. Et opgør BB under normale omstændigheder bør vinde – og dog alligevel ikke. Gentofte mandskabet ville det nemlig anderledes og bragte stillingen på 0-2 indenfor de første 45 minutter foran et nærmest lamslået publikum og BB-mandskab. Hvad pokker skete der lige her ?  Hjemmeholdet havde skam haft sine chancer uden held i afslutningerne.

Og mareridtet fortsatte efter pausen, hvor gæsterne øgede til 0-3. Den udvikling havde ingen set komme, men måltavlen løj ikke. BB var som tophold bagud med hele tre kasser !

Stor jubel og glæde efter endnu et BB-mål

Men i anden halvleg skete der endelig noget positivt for de sortgule. Rasmus Suhr fik indenfor bare tre minutter reduceret to gange, og så stod det pludselig 2-3. Nu lå det ligesom i luften, at tingene begyndte at køre for BB’erne, og man stod faktisk kun og ventede på en fortsættelse af slutspurten. Den kom så efter 71 minutter, og igen var det ustyrlige Rasmus Suhr der med sit tredje hovedstødsmål udlignede til 3-3 under stor jubel fra BB-supporterne, der pludselig kunne se lys for enden af tunnellen. Og løjerne stoppede ikke her. Bare fem minutter før tid lykkedes for Jeppe Orbe at score sejrsmålet til 4-3, og dermed afrunde et drama, man ikke har oplevet længe på Tingbjerg Ground.

Kæmpe ros til BB’s spillere, som formåede at vende en synkende skude til en flot triumf og sikre endnu tre vigtige point.

Næste opgave er ude mod B.1908 i Sundby Idrætspark næste lørdag.